Så Att Välja Rätt Längd Silverhalsband för Kvinnor

Rätt längd silver halsband för kvinnor beror på klänningen de bär på ett särskilt tillfälle, deras ansiktsform och övergripande uppbyggnad.

Vanligtvis ”är sterling silver halsband bra för komplimang affärs kläder. För formella slitage, kan du dubbla upp en 32” 24 silverhalsband. De 18 ”halsband kan kombineras med en mängd olika klänningar Här är några fler tips för att räkna ut vad som är rätt längd för en silverhalsband du vill bära.:

Silverhalsband
För dem med bredare axlar välja längre silverkedjor. De kortare halsband ger dig en Compact titt lyfta dina breda axlar medan en längre halsband kommer att ge dig en högre utseende.

För dem med en smal bygga, tyngre sterling silver halsband med en bredare eller tyngre och fast hängande stil är idealiska. Alltid komma ihåg att de längre eller V-formade halsband gör att du ser längre.

För ett runt ansikte du behöver för att få en lång silverhalsband om du har ont också. Med ett ovalt eller fyrkantigt ansikte du kommer att behöva bära något närmare halsen. Kort silver i choker stil är bra för dem med hjärtformade ansikten eller vassa hakor.

Silverhalsband
När du vill välja silverkedjor gör hålla längden på halsen också i åtanke. Om du har en större än genomsnittet hals, välj en större storlek. För vanliga storlekar kvinnor bör bära halsband av:

Choker längd för en 16 ”hals, halsband upp till nyckelbenet för 18”, silverkedjor några inches under nyckelbenet i mer än 18 ”, halsband på halsen för 22” och under halsen för mer än 24 ”.
Du måste köra måttband runt halsen för att kontrollera hals storlek.

Rätt längd av silverkedjor för kvinnor beror också på hänget de kombinera det med. Tyngre hängen i fasta former verkar olämpligt med korta halsband eftersom de inte får markeras. Om du vill ha en choker längd eller liten längd halsband sedan kombinera det med en pärla droppe eller lika läcker hängande.

Om du inte är överviktig och är av medellängd kan du komma undan genom att bära två kedjor med varierande längd. Du kan också kombinera två längre singel-link vanligt sterling silver halsband med choker halsband, men denna stil är rätt normalt för ett cocktailparty eller en utekväll på teatern och biograf.