Tvådelad Badkläder och Heta Trender Denna Säsong

Det verkar som när Punxsutawnee Phil groundhog gör sitt prognostication varje år i februari vi kvinnor börjar tänka på varmare väder, glödande solbränna, och de senaste trenderna i tvådelade baddräkter. Det är då som vi börjar oroa våra bikini kroppar genom att få till gymmet och börjar vår favorit krasch kostvanor så att vi kan se välväxt och attraktiv i våra nya kostymer. Varje år finns det nya vändningar och rynkor i badkläder och den här säsongen är inte annorlunda. Vi vill fokusera på tre av de senaste heta designtrender i bikini genom att betrakta en rem bikinis, skära bort bikinis, och accessorizing vår tvådelade baddräkter.

Tvådelad BadkläderEn riktigt suave och slående bikini modetrend kan hittas på den inre bandet bikini, även känd som ena axeln modell. Detta tar bikini till nästa evolution bortom rem eller g-string i strävan att avslöja mer med mindre. Denna typ av tvådelade baddräkter kännetecknas av att endast en axelrem med toppen. Den enda bandet gör verkligen en typ av mode triangulär med den saknade bandet när det strömmar över den täckta axeln. Den här bandformer vackra och komplexa vinklar som den rullar över toppen av axeln och vidare mot mitten tillbaka för att binda in till resten av toppen. Det finns flera anmärkningsvärda designers med en rem bikini erbjudanden. Marios Schwab använder några unika Sommar blommönster med hjälp av ett original i bandet design. Du kan alltid lita på Victoria Secret att komma med ett erbjudande, och de har några läckra och slående sidan tie bottnar med sina enkla band bikinis. Om du letar efter mikro hud täckning då de enskilda axelKostymer av Max Azria passar dig ganska bra.

Tvådelad BadkläderFlytta på nu mot en sofistikerad och elegant utseende är bortskurna två bit badkläder erbjudanden som vi nu ser. Denna typ av bikini är inte bara någon flicka, som du verkligen behöver göra bra med komplicerat, men det är givande om du kan dra detta att se ut. Den bortskurna utseende är ganska varierande, som om ger bikini designer frihet i hur de vill göra sina modeller. Du kan tänka på en klippa bort som ett stycke baddräkt med en hel del material saknas. Så mycket material är bortskuren att dessa bikinis kan klassificeras som en tvådelad kostym. För några av de mest lyxiga utskuren bikinis som finns överallt finns med de som gjorts av Gottex. Om du letar efter en mer subtil bortskuren ser då du kommer att vilja kolla in erbjudanden från Carmen Marc. Slutligen, för några riktigt Drop Dead Gorgeous stilar ta en titt på bikinis tillverkade av Max Azira.

Den slutliga trenden att titta på denna säsong är en vanligare accessorizing med bikinis som du redan äger. Flödande och luftiga täcka ups är hett just nu, och du kommer att hitta vackra ogenomskinliga tyger som visar precis tillräckligt men ändå behålla din mystik. Halsdukar och pannband är också populära, och att kunna samordna detta med din tvådelade badkläder kommer att ge dig en mer fullständig och fantastiska utseende. Handväskor och backar är också en enkel tillbehör för att hjälpa dig spetsa din bikini.